Välkommen till Löparlivet!

Löparlivet är ett fristående onlinemagasin om löpning i Stockholms län, om livsstilen som löpare – kort och gott om LÖPARLIVET. Här blandas artiklar, reportage och intervjuer med löpare och löparrelaterat för att ge inspiration men förhoppningsvis också kunna bidra med kunskap och information.

Löparlivet har ambitionen att vara en samlingsplats för alla löpare, allt från ungdomar och juniorer till seniorer och veteraner eftersom löpning är en idrott eller motionsform genom hela livet – oavsett om du springer för att motionera, tränar för att prestera eller för att slå igenom som elitlöpare.

Sajten har startats av Jessica Österberg, en hängiven löpare sedan några år tillbaka, med visionen att dela med mig av den glädje löpningen har gett mig men också visionen att sprida den enorma kunskap om löpning som finns bland alla löparsjälar och inbitna friidrottsfantaster.

Er feedback är alltid högt uppskattad och värdefull för redaktionen. Ni är alltid välkommen med önskemål, tips och förslag på samarbeten så kan vi tillsammans utveckla webbplatsen ytterligare. Välkommen med ditt mejl till redaktionen: info[a]loparlivet.se

Välkommen till Löparlivet!