Nytt onlinemagasin om löpning

Kul att du har hittat hit! Varmt välkommen! Du är förstås nyfiken på vad Löparlivet är? Jag ska berätta!

Löparlivet är ett fristående onlinemagasin som handlar om just löpning, om att låta löpning vara en del av livsstilen. Visionen är att alla löpar- och friidrottsintresserade ska kunna hitta inspirerande, intresseväckande artiklar och reportage på Löparlivet.

Ambitionen är att vara en samlingsplats för alla löpare, allt från ungdomar och juniorer till seniorer och veteraner eftersom löpning är en idrott eller motionsform genom hela livet – oavsett om du springer för att motionera, tränar för att prestera eller för att slå igenom som elitlöpare.

En tanke bakom Löparlivet är också att fokusera på Stockholms län, framför allt för att löparsverige är så enormt stort och här finns min chans att värna om det som faktiskt finns här, det lokala, ur ett brett perspektiv. Det finns sådan enorm kunskap, mängder av erfarenheter och spännande berättelser som löpare och löparintresserade bär på. Berättelser som är till för att berätta. Sådana berättelser kommer att finnas här tillsammans med kunskap från forskning och experter från olika områden som hör till livsstilen som löpare.

För att Löparlivet ska bli någonting bra önskar jag att du som besöker Löparlivet ger mig feedback. Kom med tips, idéer och önskemål – inte bara på vad du vill läsa eller vad/vem jag borde skriva om, utan också med hur vi kan utveckla Löparlivet tillsammans. Jag kommer att försöka ha lite olika fokusområden och nu i uppstarten är fokus på höghöjdsträning i och med att många löpare precis har befunnit sig – och fortfarande är – på träningsläger i Sydafrika samt fokus på immunförsvaret så här i förkylningstider.

Min förhoppning är att Löparlivet ska inspirera och engagera besökare, men också att du som läser kanske vill komma till tals. Kanske vill du skriva en debattartikel, eller en krönika? Hör av dig med din idé. Min utgångspunkt är alltid att ingenting är omöjligt och sedan ser vi vart vi landar.

Har du en idé om ett samarbete eller vill du/ditt företag synas här. Varmt välkommen med ett mejl.

Med de orden vill jag önska alla hjärtligt välkomna till Löparlivet, ett onlinemagasin om löpning.

Löparhälsningar

Jessica Österberg

Dela artikeln:

2 reaktioner till “Nytt onlinemagasin om löpning

 • 10 april, 2019 kl. 00:11
  Permalink

  Massor av läsvärda texter på kort tid – är förbluffad över produktiviteten. Tack!

  Svar
  • 10 april, 2019 kl. 10:24
   Permalink

   Tack Pantern! Jätteroligt att höra!
   Hälsningar
   Jessica, Löparlivet

   Svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *